Rólunk

Az Önök üzemeiben, raktáraiban, áruházaiban, épületeiben is gondot okoznak a madarak (fecskék, verebek, galambok, sirályok stb.)?
Esetleg más nem kívánatos állatok nehezítik életüket?
Zavarja mindennapi tevékenységüket, pihenésüket néhány állatfaj?
Már az épület tervezése során szeretné a várható problémákat megoldani, elkerülni?

Ha igen, akkor megtalálta azt a szolgáltatót, aki körültekintően és biztosan megoldja ilyen irányú gondjait, problémáit.
A Tétel-x Kft. 1996. óta folyamatosan fejleszti állat- és madárbefogó eszközeit, madármentesítési módszereit, hogy a leghatékonyabb megoldásokat kínálhassa megrendelőinek. Ennek köszönhetően ma a legkifinomultabb technikával és technológiával rendelkezünk a hazai piacon. Az eltelt évek tapasztalatai alapján a veréb, galamb és más állatok befogása és távoltartása terén megalapozott ajánlattételt, és várhatóan jó hatékonyságú munkát tudunk nyújtani.

Munkánk során a madarak és más állatok sérülésmentes befogását tartjuk az egyik legfontosabb követelménynek.
Az épületrészekről, technológiai elemektől való madár távoltartást szolgáló eszközök között nem csak a sok helyen már láthatóakat, hanem saját fejlesztésű, az ismertekhez képest kevésbé látható és sikeresebb rendszert is tudunk telepíteni kisebb költséggel.
Tevékenységünkbe a madarak és más állatok megtelepítéséhez, etetéséhez szükséges eszközök készítése, forgalmazása, telepítése is bele tartozik. Szívesen létesítünk odútelepet parkokban, gyümölcsösökben, és helyezünk ki madáretetőket.
Tanácsadással is segítünk a madarakkal és más állatokkal (denevérek, sünök, pillangók stb.) kapcsolatos kérdéseikben, problémáik megoldásában.

Írjon levelet vagy hívja telefonunkat!